Blogi

maanantai 17. toukokuuta 2010

IPhonen EveryTrail sovellus tarjoaa uusia mahdollisuuksia yritysten markkinoinnille

Kuulin ensimmäisen kerran EveryTrailista tietenkin Twitterissä. Siellähän kaikki ajantasainen ja tärkeä asiantuntija tieto on! Kiinnostuin niin paljon, että oli pakko kokeilla. Ja jopa ostaa omaksi. EveryTrailia saa ilmaisena lite versiona iPhoneen ja täysversiona se maksaa 2,99 euroa. EveryTrail käyttää iPhonesi GPS-paikkatietoasi ja voit tallentaa esim. kesälomareittisi EveryTrail web-palveluun. Reittiin voi lisätä kuvia ja videoita matkan varrelta. Reitin voi helposti jakaa Facebookissa, Twitterissä ja YouTubessa.

Näen tässä suuren mahdollisuuden organisaatioiden markkinointiin. Kuntien ja matkailualan yritysten on helppo tuoda jotain konkreettista omasta toiminnastaan tämän sovelluksen avulla ja jakaa sitä asiakkaille. Asiakkaita kannattaa innostaa tekemään omasta retkestään dokumentaatio, joka samalla toimii yrityksen markkinointimateriaalina. Julkaistu reitti toimii hyvänä suosittelijana ilman väkisin tuputtamista.

Helatorstaina 13.5.2010 järjestettiin Porissa perinteinen naisten juoksutapahtuma, Kevät Kirmaus. Keräsimme Porin Ratsastajat yhdistyksestä 9 henkisen joukkueen 20-50 -vuotiasta hevoshulluista. Ennen Kirmauksen alkua kokoonnuimme tallille askartelemaan logot paitoihimme ja keksimme slogan huudon. Kaikki olivat pukeutuneet asianmukaisesti ratsastushousuihin, polvisukkiin ja heppapaitoihin. Varusteiksi lenkille otettiin raipat ja kannukset. Ryhmämme herättikin hilpeytti muissa lenkkeilijöissä laulaessamme lenkkipolulla heppa-aiheisia lauluja. Ih-hah-haa ih-hah-haa hepo hirnahtaa kaikui Isomäen metsissä. Pääsimme tällä iloisella tempauksellamme myös seuraavan aamun Satakunnan Kansaan. ;D














Dokumentoin lenkkipolkumme EveryTrail web-palveluun ja otin matkan varrelta kuvia ja videokuvaa iPhonellani. Reitistä jäi hieno muisto ja tunnelma välittyi paremmin, kun reittiämme voi kokea videon, kuvan ja kartan välityksellä.

Matkaamme pääsee tutustumaan osoitteessa
http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=615572&code=a6cdb72ea4b1cdebac695765ba3730a9

Liity Sinäkin Porin Ratsastajiin!! Ensi vuonna lähdetään vielä isommalla meiningillä liikkelle! =P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...