Blogi

keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Kuinka saada lisää tykkääjiä Facebook sivulle?

Muutamia käytännönläheisiä ohjeita…

1. Hanki Facebook sivulle lyhyt osoite. Lyhyttä ja mieleenpainuvaa osoitetta on helpompi markkinoida. Tunnuksen voit hankkia sivulla http://www.facebook.com/username

2. Laita www-sivuillesi Like box ja tykkää nappi. Tässäkin blogissa on oikeassa laidassa blogin Tykkää nappi sekä ihan alhaalla Sataedun Like box.
Ohjeet näiden lisäämiseen löydät sivulta http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like-box ja http://developers.facebook.com/docs/reference/plugins/like

3. Kaikessa markkinoinnissa ja viestinnässä on hyvä mainita Facebook. Esim. löydät meidät myös Facebookista ja suora lyhyt osoite organisaation Facebook sivulle.

4. Sähköpostin allekirjoitukseen kannattaa lisätä linkki organisaation Facebook sivulle.

5. Lisää Facebook sivulle asiakkaitasi kiinnostavaa sisältöä. Sinun tulee ensin selvittää, mikä heitä oikeasti kiinnostaa. Missä he viettävät aikaansa, mistä asioista hakevat tietoa tällä hetkellä, jne.

6. Yritä saada asiakkaasi merkitsemään itsensä organisaation Facebook sivulla oleviin kuviin. Tähän tarkoitukseen, voisi soveltua kilpailu, jossa asiakkaat ottavat kuvia itsestään tuotteen/palvelun kanssa ja merkitsevät kuviin itsensä.

7. Videot herättävät mielenkiintoa ja videoihin asiakas voi merkitä itsensä. Videoita voi levittää helposti verkkoyhteisöissä ja lähettää sähköpostissa linkkinä sekä upottaa omille sivuille.

8. Tee banneri markkinointikampanja Facebookiin. Kampanjan voi helposti toteuttaa ja siihen löytyy ohjeet sivulla http://www.facebook.com/advertising/ Seuraa kampanjaasi. Kuinka monta tykkääjää sait lisää? Kannattiko?

9. Julkaise omassa Facebook profiilissa joskus organisaatioon liittyviä statuspäivityksiä niin, että se menee samalla myös organisaation Facebook sivulle. Organisaatioon viitataan statuksessa kirjoittamalla @tunnus.
Esim. "Sataedun opiskelijat kilpailevat paraikaa Oulussa Taitaja 2010 kisoissa. Mielenkiintoista seurata tapahtumia @SATAEDU sivulta. Tsemppiä Ouluun!!"

2 kommenttia:

  1. Kah, kiitos tästä! Ihmettelin riittävän kauan, miten saisin tuon laatikon luotua blogiini ja tästähän se vastaus löytyi. kiitoskiitoskiitos.

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...